Blog

Error message

Notice: Undefined index: quantity in omega_views_mini_pager() (line 214 of /var/www/soerenrasmussen.com/htdocs/sites/all/themes/omega/omega/includes/omega.theme.inc).
Se mine seneste blog-indlæg herunder

Albatros Adventure Marathons

18 May 2019
Disen lægger en beskyttende dyne omkring de frodiggrønne limstensbjerge og skjuler det meste af kinesernes lange mur omend få bastioner titter frem her og der, således som det må være sket gennem flere tusinde år.

Tanzania

13 May 2019
Vi sidder klar i vandrestøvlerne og afventer radiobesked fra trekkerne, der sporer chimpanserne og bereder vejen for os civilister i den tætte jungle.
9 May 2019
Chimpanser i Mahale, Greystoke Lodge
30 Apr 2019
Når man går langs strandpromenaden, kommer der ind i mellem en traditionel, tungtlastet sejlbåd farende forbi nogle hundrede meter ude.
21 Apr 2019
Jeg kom til Zanzibar for første gang i 1985 tiltrukket af ordet Zanzibar, der optræder utallige gange i de opdagelsesrejsendes beretninger og i slaveriets historie.
19 Apr 2019
Der er heldigvis mange mennesker, der har oplevet verdens bedste safari mange forskellige steder, og de har alle ret, for det må være den enkeltes oplevelse, der er afgørende
18 Apr 2019
Behovet for indkvartering i Serengeti og andre parker er naturligvis steget i takt med turismens vækst, og behovet er i stor stil blevet dækket af tre typer safari camps; stationære (som den camp jeg har vist i Tarangire), semi-mobile og mobile camps.
16 Apr 2019
Serengeti er utvivlsomt Tanzanias mest berømte nationalpark kendt for de store åbne vidder, hjemstedet for Afrikas største vildtflokke og nogle af de største oplevelser, hvis man kommer på det rette tidspunkt.
12 Apr 2019
Jeg viser billeder fra udsigtspunktet over Ngorongoro. En smuk udsigt selvom krateret er indhyllet i varmedis, fra fordampende overfladevand, der opvarmes af den opgående sol.

Sydafrika

23 Apr 2019
Den mest almindelige aktivitet på en safarirejse er safarikørsel i åbne, terrængående køretøjer.